top of page
Lisa Nybrott

Bakgrunn
Lisa Nybrott (f. 1989) er en vokalist, sangpedagog, komponist og tekstforfatter fra Hamar. Nybrott har en mastergrad i musikk fra UIA (2011) og NTNU (2014). Debut-EPen Oh, Oh, No kom i 2010 og debutalbumet Built by the Water i 2017 - begge til gode anmeldelser og begge med låter som ble listet på p1. Et nytt, helnorsk album er på trappene.

Nybrott underviser og opptrer i de fleste rytmisk sjangere, skriver musikk på engelsk og norsk, både for seg selv og andre. Nybrott har en forkjærlighet for afroamerikansk populærmusikk, spesielt soul og gospel, og har turnert i Norge, Tyskland, USA og Afrika.


Nybrott har vært gjestesolist på MGP-vinner Alexander Rybaks juleturnè, vært support for Jarle Bernhoft og skrevet tittellåta på Maria H. Mittets album Heim. Hun har vært solist, korist og duettparnet med Ole Børud på hans Michael Jackson-Show med LSL og korist for Vidar Busk. Hun har vært solist i Odd R. Antonsen Storband, Christiansand Storband og S. Møller Storband i tillegg til egne konstellasjoner.

itunes2.jpg
spotify.jpg
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page